ainesosat

läpinäkyvyys

uskomme aitouteen ja haluamme antaa ihmisille parhaat mahdolliset tiedot kulutuspäätösten tekemiseksi. siksi luettelemme tuotteidemme kaikki ainesosat ja kerromme niiden valmistusprosesseista. kerromme myös avoimesti methodin arvoista ja toimintatavoista.

materiaalien arviointi

jokaisen methodin tuotteissa käytetyn raaka-aineen arvioi perusteellisesti riippumaton ympäristötutkimuslaitos, MBDC. tarkan arviointiprosessin ansiosta voimme olla täysin varmoja, että kaikki method-tuotteet ovat turvallisia ihmisille ja ympäristölle.

sertifikaatit

kaikki keskeiset tuotteemme ovat Cradle to Cradle (kehdosta kehtoon) -sertifioituja, yli 75 % kultatasolla. Cradle to Cradle Products Innovation Instituten tutkijat ovat selvittäneet tarkasti tuotteidemme raaka-aineet, pakkausmateriaalit, suunnittelun ja valmistusprossin ja varmistaneet, että käytetyt materiaalit ovat maksimaalisesti uudelleen hyödynnettävissä.

raaka-aineet

meille ei riitä pelkkä komea ulkonäkö. arvostamme myös sisäistä kauneutta. lue lisää siitä, mitä methodin pullot sisältävät.

tuotteiden koostumus

noudatamme varovaisuusperiaatetta: jos on pienikin mahdollisuus, ettei jokin ainesosa ole turvallinen, emme käytä sitä. piste.

likaisten ainesosien luettelo

emme harrasta likaisia puuhia. tähän on lueteltu tehoaineita, joita emme ikinä käytä (ja miksi emme).

tuoksut

upeat, miellyttävät tuoksut ovat ylpeydenaiheemme. ne sopivat herkkänenäisillekin.

väriaineet

eloisat värit tekevät siivouksesta hauskempaa. käyttämämme väriaineet ovat turvallisia ihmisille ja ympäristölle.

säilöntäaineet

tehokkaita, turvallisia, biohajoavia. käytämme säilöntäaineita, jotta saisit aina parhaan siivoustuloksen.

haluatko tietää lisää methodin aatteista? lataa tästä kaikki tiedot englanninkielinen PDF

Back to Top