pakkaukset

pulloista tehtyjä pulloja

method on suunnannäyttäjä – puhdistusaine- ja käsisaippuapullomme ovat 100-prosenttisesti kierrätysmuovia. tästä seuraa ekologinen täyskäsi: vähemmän jätettä kaatopaikoille, vähemmän energiaa pullojen valmistukseen (70 % vähemmän kuin uusiomuovia käyttämällä) sekä kauniit pullot.

suunniteltu kierrätettäväksi

lopullinen tavoitteemme on pakkausmuovin täydellinen kierrätys. tutkimme jatkuvasti, mitkä muovit ja pakkausmateriaalit tulevat käytännössä hyödynnetyksi uusiokäyttöön. suunnittelemme pullomme yhteensopiviksi mm. Pohjois-Amerikan eri kierrätysjärjestelmien kanssa.

pakkausten optimointi

pyrimme käyttämään pakkauksissamme minimimäärän muovia ja muita materiaaleja. Cradle to Cradle -periaatteen mukaisesti suunnittelemme pakkaukset siten, että mahdollisimman suuri osa materiaaleista voidaan käyttää uudelleen.

pulloista tehtyjä pulloja

käytämme kierrätysmuovia: haluamme vähentää tuotteidemme ympäristörasitusta sekä luoda kysyntää kierrätysmateriaaleille.

suunniteltu kierrätettäväksi

käytämme pääosin PET- ja HDPE-muoveja. pakkaussuunnittelussa tavoitteenamme on mahdollisimman korkea kierrätysmateriaalin osuus, materiaalitehokkuus ja kierrätettävyys.

täyttöpakkauksissa on järkeä

täyttöpakkaus kuluttaa pulloon verrattuna jopa 78–82 % vähemmän vettä, energiaa ja muovia.

haluatko tietää lisää methodin aatteista? lataa tästä kaikki tiedot englanninkielinen PDF

Back to Top