pakkaukset

pulloista tehtyjä pulloja

method on suunnannäyttäjä puhdistusaine- ja käsisaippuapullomme ovat 100-prosenttisesti kierrätysmuovia. tästä seuraa ekologinen täyskäsi: vähemmän jätettä kaatopaikoille, vähemmän energiaa pullojen valmistukseen (70 % vähemmän kuin uutta muovia käyttämällä) sekä kauniit pullot.

suunniteltu kierrätettäväksi

lopullinen tavoitteemme on pakkausmuovin täydellinen kierrätys. tutkimme jatkuvasti, mitkä muovit ja pakkausmateriaalit tulevat käytännössä hyödynnetyksi uusiokäyttöön. suunnittelemme pullomme yhteensopiviksi mm. Pohjois-Amerikan eri kierrätysjärjestelmien kanssa.

pulloista tehtyjä pulloja

käytämme kierrätysmuovia: haluamme vähentää tuotteidemme ympäristörasitusta sekä luoda kysyntää kierrätysmateriaaleille.

100% kierrätettyä muovia

kaikki methodin 1-PET-muovipullot, mm. käsisaippuat, tiskiaineet ja puhdistussuihkeet, on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä muovista. sen hiilijalanjälki on noin 70% pienempi verrattuna uuteen muoviin.

suunniteltu kierrätettäväksi

käytämme pääosin PET- ja HDPE-muoveja. pakkaussuunnittelussa tavoitteenamme on mahdollisimman korkea kierrätysmateriaalin osuus, materiaalitehokkuus ja kierrätettävyys.

PETHDPELDPEPPOTHER
polyester terephthalatehigh density polyethylenelow density polyethylenepolypropylenemixed sources
widely recycledwidely recycledcompatible with HDPE recycling streamrecycled at some facilitiesnot widely accepted by municipal recyclers
made of 100% recycled plasticmade of 100% recycled plasticn/an/amade from multiple sources, typically virgin plastic
n/an/a

NOTE: plastic 3 (PVC) is a dirty packaging material that method does not use. plastic 6 (polystyrene) is best avoided in rigid packaging due to its lack of recyclability.

täyttöpakkauksissa on järkeä

täyttöpakkaus kuluttaa pulloon verrattuna jopa 78-82 % vähemmän vettä, energiaa ja muovia.

muovit muodostavat USA:ssa lähes 13 % yhdyskuntajätteestä, ja suurin osa siitä on peräisin tuotepakkauksista. suunnittelemme pakkauksemme aina mahdollisimman ekologisiksi, mutta etsimme jatkuvasti uusia keinoja vähentää ympäristörasitustamme. helppokäyttöiset käsisaippuan, pyykinpesuaineen ja astianpesuaineen täyttöpakkaukset kuluttavat noin 80 % vähemmän vettä, energiaa ja muovia uuteen pulloon verrattuna. täyttöpakkaukset säästävät myös selvää rahaa, puhumattakaan siitä ettei kauppoihin tarvitse matkustaa niin usein.