työtä hyvän puolesta

eläinystävällistä

methodin kaikki tuotteet ovat turvallisia lemmikeille. ne on suunniteltu tekemään liasta selvää jälkeä vahingoittamatta neli- tai useampijalkaisia ystäviämme.

ei eläinkokeille

eläimiä ei saa käyttää inhottaviin kokeisiin, joten method ei suorita tuotannossaan minkäänlaisia eläinkokeita. emme myöskään edistä, pyydä tai tilaa eläinkokeita tehtäväksi puolestamme. siksi tuotteissamme on Cruelty Free International -järjestön myöntämä Leaping Bunny -merkki.

ei eläinperäisiä raaka-aineita

tuotteissamme ei ole mitään eläinperäistä. sellainen on likaista. satsaamme innovaatioihin, kuten kasvipohjaisiin pehmennysaineisiin, jotka ovat 100-prosenttisesti inhotus-vapaita.

ei eläinrääkkäykselle

vuonna 2006 PETA nimesi perustajamme Adam Lowryn ja Eric Ryanin Vuoden henkilöiksi ja myönsi methodille Proggy-palkinnon edistyksellisestä liiketoiminnasta.

ympäristötietoisuus

ilmastonmuutokseen voidaan vaikuttaa, ja me pyrimme osaltamme löytämään siihen keinoja. samalla alennamme jatkuvasti tuotteidemme, valmistusprosessiemme ja liiketoimintamme hiilijalanjälkeä.

vähemmän päästöjä

strateginen lähtökohtamme on estää tarpeettomat hiilidioksidipäästöt raaka-aineiden hankinnassa, valmistusprosesseissa, jakelussa sekä koko yhtiön toiminnassa sekä omin toimin että tarjoamalla kannusteita.

uusiutuvaa energiaa

iso osa toimistojemme ja tuotantolaitostemme käyttämästä energiasta tuotetaan uusiutuvilla energianlähteillä. kolmannes USA:n maakuljetuksistamme tehdään biodieselillä.

päästökompensaatio

hyvitämme välttämättömät hiilidioksidipäästömme investoimalla suoraan tuotantoketjumme tehokkuuteen. tarjoamme toimittajillemme kannustimia, jotta heidän on mahdollista investoida energiatehokkaampiin laitteisiin ja valaistukseen.

tuotanto ja jakelu

uskomme tehokkuuteen kaikessa mitä teemme ja luotamme että yhteistyökumppanimme toimivat samoin.

kohti päästöttömyyttä

meille ei riitä pelkkä siivoustuotteiden uudistaminen; haluamme myös uudistaa niiden valmistustavat. kaikki keskeiset toimittajamme ja tuotantolaitoksemme ovat sitoutuneet method greensourcing -ohjelmaan, jonka lopullisena tavoitteena on täysin päästötön tuotanto.

polttoainetehokkuutta

USA:n maakuljetuksissa yhteistyökumppanimme on mukana SmartWay Transport Partnership -ohjelmassa, joka tähtää polttoaineen kulutuksen vähentämiseen.

biodiesel-kuljetukset

suurin osa tuotekuljetuksistamme Kaliforniassa ja USA:n koillisosassa tehdään biodiesel-rekoilla.

hankinta

raaka-aineiden hankinnassa ja valmistuksessa tärkein arvomme on vastuullisuus.

toimittajien valinta

tiiviillä yhteistyöllä raaka-aine- ja pakkaustoimittajiemme kanssa varmistamme, että kaikki method-tuotteiden materiaalit tuotteiden ainesosista pullojen muoviin noudattavat korkeimpia laatuvaatimuksia ja tuotetaan ympäristön kannalta kestävin menetelmin.

uusiutuvaa ja kierrätettävää

pyrimme vähentämään uusiutumattomien materiaalien kuten öljyn käyttöä kaikissa tuotteissamme niin puhdistusaineissa kuin pakkauksissa. miten olemme edistyneet?  100 % kodinpuhdistusaineidemme ja pyykinpesuaineidemme pulloista on kierrätysmuovia. valtaosa puhdistusaineidemme raaka-aineista tulee uudistuvista lähteistä.

method greensourcing -ohjelma

pyrimme yhteistyössä keskeisten toimittajiemme ja tuotantolaitostemme kanssa selvittämään tarkasti tuotteidemme ympäristövaikutukset. kehitämme valmistusprosessejamme kohti parempaa vesi-, energia- ja materiaalitehokkuutta.