KILPAILU

Hello I'm New Here

YLÄFEMMA SATEENKAARELLE

tuotteemme tekevät siivouksesta helppoa ja hauskaa

method-tuotteet eivät vain näytä upeilta vaan ne myös tuoksuvat taivaallisilta, tehokas puhdistus + lempeä ihmisille, eläimeille + ympäristölle
method - LÖYDÄ TUOTTEEMME

KOKEILE ONNEASI JA VOITA
METHOD-TERVETULIAISPAKETTI

osallistuaksesi vastaa kysymykseen ja syötä tietosi

 

 

 

HELLO FINLAND :)

kilpailuehdot

tämän kilpailun järjestäjä on Ecover Belgia nv, jonka pääkonttorin osoite on Steenovenstraat 1a 2390 Malle Belgia (myöhemmin ”method”). Tämä kilpailu järjestetään Belgian lakien mukaisesti, oikeuspaikka on Belgia, ja kilpailuaika on 01.09.-30.11.2016. seuraavat kilpailuehdot osallistuja hyväksyy valinnallaan. Näin se toimii: mene sivullle www.method.fi/hellomethod. rekisteröi etunimi + sukunimi + sähköpostiosoite + vastaa kysymykseen oikein. jokainen henkilö voi osallistua vain yhden kerran kuukauden aikana. useammat osallistumisyritykset suljetaan pois kilpailusta. kaikkien oikeinvastanneiden kesken arvotaan joka kuukausi 20 method-lahjapakkausta (sisältäen 1 x method-saippuan, 1 x method-yleispuhdistusaineen, 1 x method-astianpesuaineen). voittajille ilmoitetaan palkinnosta henkilökohtaisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen joka kuukausi, mutta viimeistään 31.12.2016. 

osallistumisehdot

seuraavat henkilötiedot ovat pakollisia: etunimi + sukunimi + sähköpostiosoite. osallistuminen on mahdollista vain yli 18-vuotiaille, joiden asuinpaikka on Suomessa. methodin ja sen jakelijoiden työntekijät sekä näiden perheenjäsenet, jotka asuvat samassa taloudessa, eivät voi osallistua tähän kilpailuun. lisähuomautus: ei ostopakkoa.  osallistuja suostuu siihen, että method voi käyttää hänen nimeään tähän kilpailuun liittyvässä markkinoinnissa vastikkeetta. tietoja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin, mutta niitä ei jaeta kolmansille osapuolille. tietojen menetyksistä, erityisesti tiedonsiirrossa ja muusta teknisestä viasta johtuen, method hyväksyy kaiken vastuun. voittajiin ollaan yhteydessä vain käyttämällä annettuja yhteystietoja. method pidättää oikeuden poistaa osallistuja kilpailusta, jos käy ilmi, että hän on käyttänyt väärää tapaa vaikuttaa kilpailuun (esim. useita rekisteröintejä, tekninen manipulointi, …). method varaa oikeuden lyhentää kilpailuaikaa (esim. jos taustapalvelut pettävät tai jos ilmenee väärinkäytöksiä kuten hakkerihyökkäys verkkosivuilla / web-alustalla / serverillä). method voi muuttaa näitä osallistumisehtoja milloin tahansa.