rose gold -kokoelma

chic. mintissä. uusi kokoelmamme on niin kiinni tässä hetkessä, ettei sitä melkein ole olemassakaan. lämpimän kuparin + ruusukullan sävyt yhdistettynä geometrisiin kuvioihin päivittävät klassikkokokoelmamme luksusasuun.

k odintuote vai asuste? rajoitettu rose gold -kokoelmamme on punertavakylkinen majakka metallisävytrendin meressä. ruusukulta lisää sipaisun luksusta ja silmäkarkkia sisustukseen kuin sisustukseen. se herättää meissä jokaisessa asuvan metallia himoitsevan harakan.

vuonna 2018 pinnalla ovat luonnonmateriaalit, kuten kivi, graniitti ja tumma puu. ruusukulta tehosteena, esim. kahvipöydän, lampun tai kehyksen muodossa, viimeistelee huoneen kuin huoneen luksustyyliin. älä kuitenkaan sorru liioitteluun. hillitysti, ei huikentelevasti.

ruusukulta toimii kaikissa tiloissa, lavuaarin reunalla tai sivupöydällä, kylpyhuoneesta buduaariin. sen lämmin, odottamaton hehku täydentää miltei kaikkia väripaletteja ja design-tyylejä. tee rohkea statement yhdellä näyttävällä valaisimella tai sivupöydällä, joka huutaa huomiota. tai valitse sähäkästi viimeistelevät yksityiskohdat, kuten kukkaruukut, cocktail-sekoitin, jopa vessaharja. kyllä! jopa kodin pienin huone ansaitsee osansa luksuksesta.

designin tehtävä on tuottaa iloa. eikä mikään sano je ne sais quoi kuin ruusukulta. personoi tilasi korkeakiiltoisella chicillä ja kylve ruusukullan lämpimässä metallinhohdossa.

ruusukulta lisää sipaisun luksusta ja silmäkarkkia sisustukseen kuin sisustukseen. se herättää meissä jokaisessa asuvan metallia himoitsevan harakan.

kokoelma

2. yleispuhdistusaine

puhdista kuin catwalkin kuningatar. ihastuttavat myrkkyvapaat ainesosat jättävät jälkeensä vain kimaltelevan tyytyväisyyden tunteen.

lue lisää

1. nestesaippua

tämä on haute couturea käsille. lopputulos: puhtaat, pehmeät ja tuoksuna oo-la-laa.

lue lisää

4. vaahtoava nestesaippua

tätä myrkytöntä vaahtoavaa herkkua on pakko saada. ja huumaavaa pink pomelo -tuoksua on pakko nuuhkia.

lue lisää

3. astianpesuaine

tähän haluavat pukeutua kaikki tyylitietoisimmat lavuaarit. luonnonmukainen, pinttynyttä likaa irrottava pesuaine parhaimmillaan.

lue lisää