36oz_dishrefill_clementine

astianpesuaineen täyttöpakkaus

rapatessa roiskuu mutta onneksi pelastus on lähellä

kun tiskivuori kohoaa kohti taivaita, on helpottavaa kun varastossa on reilusti supertehokasta, ekologista tiskiainetta (ellei joku muu sitten hoida tiskejä puolestasi). todella kätevällä täyttöpakkauksella voit täyttää pesuainepullosi kaksi kertaa. ei muuta kuin pumppu piripintaan ja annostelemaan siististi suoraan altaaseen, tiskiharjaan tai sieneen – mihin ikinä haluat. parhaan tuloksen saat kunnon hankauksella.

klementiini

tämä appelsiinin pikantti pikkusisko kokee toisinaan, ettei häntä oteta vakavasti. mutta meidän mielestämme vakavuus on yliarvostettua. julistammekin täten klementiinin kaiken hyvän, puhtaan, kirkkaan ja iloisen suojelussitrukseksi. kannatetaan!

aqua
sodium lauryl sulfate
coco-glucoside
lauramine oxide
parfum
alcohol denat
glycerin
limonene
citric acid
sodium chloride
linalool
colorants
methylchloroisothiazolinone
methylisothiazolinone
lisää tietoa

inci list

aqua, sodium lauryl sulfate, coco-glucoside, cocamidopropyl betaine, alcohol denat., sodium citrate, parfum, citric acid, limonene, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, linalool, sodium chloride, colorant

EU Ingredients Database

kaikki methodin käyttämät raaka-aineet tutkitaan perusteellisesti johtavan tutkimusyrityksen toimesta. näin varmistetaan tuotteiden turvallisuus ihmisille ja ympäristölle. täydellisen ainesosaluettelon löydät täältä. ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa jostakin ainesosasta. tutkimusprosessista voit lukea tarkemmin MBDC:n verkkosivuilta.

mikä on tuo tuoksu?