methodin lupaus

onnellisia koteja

turvallista ihmisille, lemmikeille ja ympäristölle

onnellisia koteja

onnelliset, terveelliset kodit ovat missiomme. kodit, joiden allaskaapeissa ei piilotella potentiaalisesti myrkyllisiä kemikaaleja, jotka vaanivat uhrejaan tasoilla ja pinnoilla. kodit, joissa puhtaanapito ei saa silmiä valumaan eikä salpaa hengitystä. onnellisessa, terveellisessä kodissa lika saa kyytiä luonnonperäisistä aineista valmistetuilla tuotteilla, jotka ovat turvallisia niin perheelle kuin lemmikeille.

edelläkävijä

olemme people against dirty, joten meille liiketoiminta on keino saada aikaan muutosta, niin ihmisissä, ympäristössä kuin yhteiskunnassa.

edelläkävijä

methodia johdetaan vahvasti arvot edellä, ja sosiaalinen ja ekologinen hyvinvointi on sisäänrakennettu kaikkiin tuotteisiimme ja toimintaamme. b corporation -aseman ansiosta yrityksemme selkärangan muodostavat arvot ovat myös laillisesti sitovia, joten niistä ei tulla koskaan tinkimään.

avoimuus

mielestämme aitous edellyttää täydellistä avoimuutta.

miten valmistamme tuotteemme

mielestämme aitous edellyttää täydellistä avoimuutta. niinpä kerromme avoimesti, mitä teemme ja ajattelemme tuotteidemme ainesosaluetteloista niiden valmistusprosesseihin.

annamme vallan kuluttajalle

haluamme antaa ihmisille parhaat mahdolliset tiedot kulutuspäätösten tekemiseksi, emmekä vain yritä vakuuttaa heitä mainostamalla.

miten methodia johdetaan

b corporation -raporttimme on julkinen, tarkastettu kertomus methodin suoriutumisesta eettisenä yrityksenä. voit lukea sen täältä:
b-corporation.net/method (englanninkielinen)