34oz_hw_refill_gel_sweetwater

käsisaippuan täyttöpakkaus

täydennä, älä hävitä

lasi on parempi puoliksi täynnä. niin on saippuapullokin. tai vielä parempi: täpötäynnä. siksi keksimme täyttöpakkauksen. siinä on biohajoavaa, luonnollisista ainesosista tehtyä käsisaippuaa melkein 3 täyden pullollisen verran. koska likaisia käsiä pahempaa on vain se, jos ne täytyy saippuan puutteessa pyyhkiä farkkuihin.

makea vesi

jos meillä olisi nimikkotuoksu, se olisi tämä. kuvittele viileä loiskaus greippiä ja sitruunanlehtiä maustettuna jasmiinin ja kielon aamukasteisilla terälehdillä. huhutaan, että nuoruuden lähteen vesi tuoksuu samalta.

aqua
sodium lauryl sulfate
coco-glucoside
sodium chloride
cocamidopropyl betaine
cocamidopropyl hydroxysultaine
parfum
glycerin
benzyl salicylate
citric acid
hexyl cinnamaldehyde
magnesium chloride
magnesium nitrate
butylphenyl methylpropional
sodium citrate
tocopheryl acetate
aloe barbadensis leaf juice
methylchloroisothiazolinone
methylisothiazolinone
CI 60730

inci list

aqua, sodium lauryl sulfate, coco-glucoside, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, sodium benzoate, cocamidopropyl hydroxysultaine, parfum, citric acid, glycerin, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, alpha-isomethyl ionone, sodium citrate, aloe barbadensis leaf juice, tocopheryl acetate, ci 60730

EU Ingredients Database

kaikki methodin käyttämät raaka-aineet tutkitaan perusteellisesti johtavan tutkimusyrityksen toimesta. näin varmistetaan tuotteiden turvallisuus ihmisille ja ympäristölle. täydellisen ainesosaluettelon löydät täältä. ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa jostakin ainesosasta. tutkimusprosessista voit lukea tarkemmin MBDC:n verkkosivuilta.

mikä on tuo tuoksu?