MTD_1L_Refil-FOP-GHW-SweetWater-4000

nestesaippuan täyttöpakkaus

sama mahtava saippuavaahto. uusi kierrätettävä vati.

kun saippua loppuu, kutsu paikalle kierrätettävä täyttöpullomme. kasvipohjaisia puhdistusaineita sisältävä tuoksuva koostumus on nyt saatavissa kekseliäässä täyttöpakkauksessa, joka on valmistettu 50 % kierrätetystä muovista (korkki 25 %), ja se on edelleen kierrätettävissä. siihen mahtuu tarpeeksi saippuaa pumppupullomme täyttämiseen lähes kolme kertaa (2,8x jos olet pilkuttaja), mikä säästää 30 % muovia. haluamme ajatella, että tämä on hyvyydellä saippuoitu kiertokulku.

  • kasviperäisiä, biohajoavia + muita harkittuja ainesosia.
  • julmuusvapaa. ihmisten testaama, ei eläinten.
  • jättää kädet raikkaiksi + puhtaiksi.
  • 30% vähemmän muovia kuin 3 x uudessa method pumppupullossa.
  • kierrätettyä muovia (PCR per ISO 14021)

makea vesi

jos meillä olisi nimikkotuoksu, se olisi tämä. kuvittele viileä loiskaus greippiä ja sitruunanlehtiä maustettuna jasmiinin ja kielon aamukasteisilla terälehdillä. huhutaan, että nuoruuden lähteen vesi tuoksuu samalta.

aqua, sodium lauryl sulfate, coco-glucoside, sodium benzoate, cocamidopropyl betaine, cocamidopropyl hydroxysultaine, parfum, citric acid, sodium chloride, glycerin, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, alpha-isomethyl ionone, sodium citrate, aloe barbadensis leaf juice, tocopheryl acetate, ci 60730

EU Ingredients Database

kaikki methodin käyttämät raaka-aineet tutkitaan perusteellisesti johtavan tutkimusyrityksen toimesta. näin varmistetaan tuotteiden turvallisuus ihmisille ja ympäristölle. täydellisen ainesosaluettelon löydät täältä. ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa jostakin ainesosasta. tutkimusprosessista voit lukea tarkemmin MBDC:n verkkosivuilta.

mikä on tuo tuoksu?