GB_Glass_828ml_RGB[1]

ikkunanpesuaine

jos olet kuvitellut, että kiiltävän puhtaan ja viiruttoman lasipinnan aikaansaaminen vaatii ammoniakkia sisältävän puhdistusaineen, varaudu yllätykseen. on myös ekologinen, puhdas vaihtoehto. kasvipohjainen powergreen®-teknologiamme tekee selvää jälkeä liasta, pölystä ja sormenjäljistä eikä jätä raitoja tai ikävää kemikaalien hajua. raidoille on aikansa ja paikkansa mutta ei sinun ikkunoissasi. powergreen®-teknologia on viimeisintä vihreää kemiaa, ja sen puhdistusvoima on peräisin luonnonperäisistä, myrkyttömistä ainesosista. ikkunasuihkeemme vaikuttava ainesosa on maissista saatava liuotin, joka tekee selvää jälkeä niin liasta, pölystä kuin pinttyneistä sormenjäljistä. ammoniakin löyhkä on vain etäinen muisto.

tuoksu minttu:

ei mitään kahden pennin suuvettä! samaa mieltä ovat myös ikkunat ja peilit. virkistävä, viileän kirpeä piparmintun tuoksu saa lisäväriä eukalyptuksen lehdistä ja jäätävästä villimintusta. lopputulos on kuin henkäys vuoristoilmaa.

aqua, alcohol denat., sodium carbonate, caprylyl/capryl glucoside, parfum, sodium octyl sulphate, potassium hydroxide, colorant

EU Ingredients Database

all of method’s ingredients are comprehensively assessed by a leading research firm to ensure their safety for people and the environment. you can find a list of all our ingredients here. please contact us if you’d like more details on an ingredient, or visit MBDC to read more about the assessment process.

mikä on tuo tuoksu?