kylpyhuonesuihke

kylpyhuonesuihke

vessan siivous ei varmasti ole viikonlopun suosikkipuuhaasi. ei meidänkään. siksi kehitimme kylpyhuoneen puhdistusaineen, joka hoitaa raskaimman työn puolestasi. sen kasviperäinen koostumus ja uusi powergreen®-teknologia irrottavat saippuajäämät ja pinttyneet tahrat liukkaasti vähentäen jynssäyksen tarvetta. vähemmän jynssäystä = enemmän aikaa kaikelle mukavalle. powergreen®-teknologia on viimeisintä vihreää kemiaa, ja sen puhdistusvoima on peräisin luonnonperäisistä, myrkyttömistä ainesosista. vielä suihkun jälkeenkin maitohapot sekä maissitärkkelyksestä johdettu dekyyliglukosidi ehkäisevät kalkki- ja saippuatahroja ja jatkavat niiden liuottamista.

 

tuoksu eukalyptus-minttu:

perusluonteeltaan virkistävä ja elähdyttävä sekoitus bergamottia, sitruunaa ja limen lehteä terästettynä eukalyptuksella ja villimintulla. tämä tuoksu vie sinut viileään vuoristoilmaan, puiden katveeseen tanssahtelemaan. kuka nyt ei tanssahtelusta pitäisi, sopivassa määrin?

aqua
alcohol
potassium hydroxide
decyl glucoside
parfum
sodium methyl 2-sulfolaurate
disodium 2-sulfolaurate
laureth-7
ethyl glycerin acetal levulinate
ethyl PG-acetal levulinate polyquaternium-95
linalool
methylchloroisothiazolinone
methylisothiazolinone
lisää tietoa

inci list

aqua, alcohol denat., lactic acid, caprylyl/capryl glucoside, sodium citrate, sodium lauryl sulfate, parfum, benzyl salicylate, colorant

EU Ingredients Database

mikä on tuo tuoksu?