kylpyhuonesuihke

kylpyhuonesuihke

vessan siivous ei varmasti ole viikonlopun suosikkipuuhaasi. ei meidänkään. siksi kehitimme kylpyhuoneen puhdistusaineen, joka hoitaa raskaimman työn puolestasi. sen kasviperäinen koostumus ja uusi powergreen®-teknologia irrottavat saippuajäämät ja pinttyneet tahrat liukkaasti vähentäen jynssäyksen tarvetta. vähemmän jynssäystä = enemmän aikaa kaikelle mukavalle. powergreen®-teknologia on viimeisintä vihreää kemiaa, ja sen puhdistusvoima on peräisin luonnonperäisistä, myrkyttömistä ainesosista. vielä suihkun jälkeenkin maitohapot sekä maissitärkkelyksestä johdettu dekyyliglukosidi ehkäisevät kalkki- ja saippuatahroja ja jatkavat niiden liuottamista.

 

tuoksu eukalyptus-minttu:

perusluonteeltaan virkistävä ja elähdyttävä sekoitus bergamottia, sitruunaa ja limen lehteä terästettynä eukalyptuksella ja villimintulla. tämä tuoksu vie sinut viileään vuoristoilmaan, puiden katveeseen tanssahtelemaan. kuka nyt ei tanssahtelusta pitäisi, sopivassa määrin?

aqua, alcohol denat., lactic acid, caprylyl/capryl glucoside, sodium citrate, sodium lauryl sulfate, parfum, benzyl salicylate, colorant

EU Ingredients Database