Hibiscus-Kiss (1)

vaahtoava käsisaippua

vaahtoa suusta, ei hyvä. vaahtoa lavuaarissa, hauskaa.

kuohkeat jutut. ne nyt vain tuntuvat olevan kaikkien suosikkeja. kuten esimerkiksi vaahtokarkit ja koiranpennut, mutta ilman kaloreita ja käytöskoulutusta. pumppaa, hiero käsiin, hymyile, ja seuraavassa hetkessä kätesi ovat pehmoiset ja puhtaat. ihanaa, eikö? etenkin kun saippuaan on käytetty biohajoavia, kasvipohjaisia ainesosia.

hibiscus kiss

kiinanruusun kukat + freesiat + sokeroidut orvokit = syötävän hyvää käsisaippuaa. älä kuitenkaan oikeasti syö. joudumme muuten vaikeuksiin.

aqua, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium benzoate, parfum, sodium chloride, glycerin, citric acid, hexyl cinnamal, limonene, linalool, sodium citrate, ci 17200, aloe barbadensis leaf juice, tocopheryl acetate, ci 14700

EU Ingredients Database

kaikki methodin käyttämät raaka-aineet tutkitaan perusteellisesti johtavan tutkimusyrityksen toimesta. näin varmistetaan tuotteiden turvallisuus ihmisille ja ympäristölle. täydellisen ainesosaluettelon löydät täältä. ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa jostakin ainesosasta. tutkimusprosessista voit lukea tarkemmin MBDC:n verkkosivuilta.