MTD FOAMING HANDWASH BOTANICAL GARDEN_FRONT

vaahtoava nestesaippua

vaahtoa suusta, ei hyvä. vaahtoa lavuaarissa, hauskaa.

 

kuohkeat jutut. ne nyt vain tuntuvat olevan kaikkien suosikkeja. kuten esimerkiksi vaahtokarkit ja koiranpennut, mutta ilman kaloreita ja käytöskoulutusta. pumppaa, hiero käsiin, hymyile, ja seuraavassa hetkessä kätesi ovat pehmoiset ja puhtaat. ihanaa, eikö? etenkin kun saippua on täysin biohajoavaa, tehty luonnollisista ainesosista eikä sisällä mitään likaista.
botanical garden
oletko joskus haaveillut omasta trooppisesta puutarhasta? eksoottisista kukista kasvihuoneessa? jossa kaikki kasvit ihmeellisesti huolehtivat itse hoidostaan ja kastelustaan? tämän unelman toteutumiseen asti suosittelemme käyttämään tätä liljalta, lootuskukkalta, bambulta + mehevältä sammaleelta tuoksuvaa saippuaa. tuoksuu melkein kuin trooppinen puutarha, mutta selviät paljon kevyemmällä hoidolla.

aqua, sodium lauryl sulfate, coco-glucoside , sodium benzoate, cocamidopropyl betaine, cocamidopropyl hydroxysultaine, parfum, citric acid, sodium chloride, glycerin, linalool, hexyl cinnamal, sodium citrate, tocopheryl acetate, aloe barbadensis leaf juice, ci 60730

EU Ingredients Database

mikä on tuo tuoksu?